Saturday, December 12, 2015

Final Piala Malaysia


Maka dengan ini saya mengisytiharkan kekalahan kedah. Result semalam ialah


2 - 0
Selangor - Kedah

Sedih? Sedih la jugak nak frust sikit lagi nak tertungging. Gigih semalam cari wifi nak tengok live streaming sebab jeles dengan mak abah kat rumah tengah tengok sama. Kalau kat rumah ni mesti dah gegaq gempita dah rumah ni.

Btw, overall nais game daripada Kedah banyak peluang untuk shoot out tapi asyik tak kena je. Dan tak boleh tahan sekali incident keeper yang kena kad merah. Yes, maybe he was kind of very dissapointed gila. Yelah harapan rakyat-rakyat negeri kKedah terpikul di bahu dia. Oh, one more thing, kalau dengan incident tu baru aku tahu bahawasanya keeper tak boleh sambut bole luaq kotak penalti. Kekeke. How noob is me about football.

Walau apapun, semngat juang anak Kedah takkan pernah luntur. Tetap sayang padi ! Hehe

#pulunKedahpulun

p/s: Tunggu kemunculan kami next year!

No comments:

Post a Comment